Bunk Designs kernekompetencer

Tryksager

Bunk Design tilbyder alt inden for tryksager. Flyers, visitkort og meget andet kan bestilles og du får leveret et færdigt produkt med eget design.

Læs mere

Logodesign

Hvad skal jeres logo fortælle? Et logo er ikke bare et logo. Hos Bunk Design får I et logo, der formidler netop det I ønsker. Så står I enten med et logo, der trænger til at blive frisket op eller skal bruge et helt nyt, så kontakt mig og få en pris.

Webdesign

Hjemmesider kan designes til netop dit behov hvad enten det er en mindre firmahjemmeside eller et større site med mange sider og funktioner. Bunk Design tilbyder både design og opsætning af ny eller eksisterende website, så ring og hør nærmere om dine muligheder.

Storformatsprint

Skal I bruge bannere, flag eller andet i storformat, så kan jeg hjælpe fra design til færdigt produkt. I kommer med jeres ønsker, så skal jeg nok klare resten så I får leveret et færdigt produkt.

Service

Hos Bunk Design er lægges der stor vægt på service og jeg tager mig god tid til at høre hvad jeres ønsker og behov er. Jeg er altid åbne for et godt tilbud - kontakt mig i dag så jeg kan finde et godt tilbud til jer.

Portfolio

Om Bunk design

Bunk design er en grafisk virksomhed i Ikast som løser alle former for grafiske opgaver. Vi har god erfaring med at hjælpe virksomheder i Ikast og herning både med enkeltstående opgaver, eller et aftalt antal timer hver uge på freelance basis. Vi kan tilbyde at arbejde på jeres adresse for at lette kommunikationen, eller vi kan arbejde fra eget kontor i Ikast.

 

Udover at arbejde med grafisk design arbejder jeg også som fotograf for både private og erhverv. Jeg bruger denne viden til at arbejde med blandt andet produkt fotografering, hvor jeg kan tilbyde at stå for alt fra fotografering, billedredigering og opdatering af webshops eller firma hjemmesider med de nye produktbilleder.

 

Bunk design tager ansvar for din virksomheds opgaver, og kan hjælpe med alle former for opgaver, uanset om det drejer sig om et helt nyt design, eller blot en mindre ændring af eksisterende materiale. ingen opgave er for stor eller lille.

Bunk design drives og ejes af Christina Bunk. Christina er udlært grafiker fra Herningsholm erhvervsskole i Herning, og har siden arbejdet med grafisk design for mange forskellige virksomheder i Ikast og herning området.  

 

KONTAKT BUNK DESIGN | facebook | email | map

Ring i dag

+45 60 67 68 81