Komplet hjemmeside

komplet hjemmeside

Lad mig hjælpe med din nye hjemmeside

Jeg laver komplette hjemmesider til alle behov. Din virksomheds  hjemmeside er et stort udstillingsvindue, hvor du sælger dine produkter. Selvfølgelig skal din hjemmeside se pæn og præsentabel ud, og mindst ligeså vigtigt er det, at din hjemmeside er synlig så dine kunder kan finde den.  Jeg kalder min hjemmeside løsning for "komplet hjemmeside" fordi at jeg tager hånd om alt fra køb og registrering af domæne, design, onpage SEO og idræftsætning til din første backup af hjemmesiden som bliver leveret på CD eller USB.  

Jeg designer alle former for hjemmesider, og har kendskab til de sidste nye trends inden for webdesign. Jeg samarbejder med de dygtigste inden for branchen, og kan dermed hjælpe med alt inden for webdesign. uanset hvem jeg samarbejder med, så handler du kun med mig, og jeg har ansvaret for at du er tilfreds med det endelige produkt. 

Jeg har lavet nedenstående 6 råd som alle kan bruge når de skal bestille en ny hjemmeside.  de seks råd tager udgangspunkt i min erfaring fra design af mange hjemmesider.  de seks råd kommer i vilkårlig rækkefølge. Jeg håber min liste giver dig et godt udgangspunkt når du skal købe en færdign hjemmeside løsning. 

 

Pris for en komplet hjemmeside 4500 kr 

Support og vedligehold 1995 kr pr. År

 

 

Webshop

Hjemmeside for Beatles arrangement Herning

 

 

 


 

 

 

 

Bliv klar til bestlling af din nye hjemmeside med mine 6 råd

1. Page load time. 

Hastigheden som din hjemmeside bliver vist til brugeren har betydning for hvor mange besøg din hjemmeside vil få.  Hastigheden er både en ranking faktor for søgemaskinerne. studier har vist at man har to sekunder til at presentere sin hjemmeside for de besøgende før brugeren vil forlade din hjemmeside igen. 

Jeg benytter mig af flere teknikker bland andet Gzip komprimering og tilpasser alt graffik med dette for øje. Desuden benytter jeg en Host udbyder som er kendt for gode loadtider.   

2. Responsive design

Alt efter hvad din målgruppe for din hjemmeside er kan op mod 50 procent af din trafik komme fra mobile devices.  Derfor er det vigtigt at din hjemmeside tager sig godt uf på de mobile enheder samt tablets. Mine hjemmesider leveres altid så de er brugervenlige på alle enheder. 

3. Nem vedligehold

Det er træls at stå med en ny hjemmeside som der ikke er nogen der kan finde ud af at vedligeholde. For at undgå dette benytter jeg altid Det mest kendte CMS værktøj som findes  (Content management system )  til de hjemmesider jeg deisgner nemlig WordPress. På denne måde kan kunden selv lære at vedligeholde sin hjemmeside, eller vil nemt kunne finde en webdesigner som kan hjælpe med vedligehold. 

4. Lækkert design

Det siger neæsten sig selv. uden et godt design som er nemt at navigere i vil man miste mange besøgende på kort tid. 

5. Funktionalitet

Bliv enige med din hjemmeside leverandør om hvilken funktionalitet som er nødvendig for din hjemmeside.  Det kan være både dyrt og besværgligt at skulle til at tilføje ekstra funktionalitet på et senere tidspunkt. 

6. Antal besøgende

Det er altid spændende at følge med i hvor mange besøgende den nye hjemmeside har over tid. Der findes flere værktøjer til dette, men det mest brugte er googles værktøj analytics. jeg hjælper med oprettelse af en konto, samt indstalation på hjemmesiden.