BUNKFOTO | IKAST FOTOGRAF

WITH PASSION AND LOVE

BunkFoto er et mindre fotostudie, der ligger i Ikast. Her tilbyder jeg som fotograf, fotografering af børn, familie, grupper og meget andet. Næsten alt er muligt hos BunkFoto i Ikast, så kontakt mig og fortæl mig om dine ønsker. 

Jeg ser frem til at at forevige dine kæreste.

 

 
 

Produkt Pris
Photoshoot i fotostudio (Engangsgebyr på alle photoshoots) 350 kr
Digitalt billede 55 kr
Billedprint uden ramme 10 x 15 cm 55 kr
Billedprint uden ramme 13 x 18 cm 75 kr
Billedprint uden ramme 15 x 20 cm 100 kr
Billedprint uden ramme 30 x 40 cm 250 kr
Fotolærred med ramme 30 x 30 cm 750 kr
Fotolærred med ramme 30 x 40 cm 950 kr
Fotolærred med ramme 60 x 80 cm 1.495 kr
DVD med alle billeder fra fotograferingen 995 kr

 

Læs mere om de forskellige muligheder i mit fotostudie her 

Fotografering i fotostudio
Newborn fotografering
Børn
Familie og grupper
Portræt
Jul
Fotoredigering

 

 

 
 

Fotostudiet

Bunkfoto drives af fotograf Christina Benitta Bunk. Fotostudiet er placeret i Ikast, hvor kælderen er indrettet som fotostudio. Fotostudiet er ca. 5x5 meter som pt. er indrettet med to forskellige farver baggrunde i sort og hvid. I fotostudiet er der en to-personers sofa som forældrene kan bruge mens børnene eller resten af familien bliver fotograferet.
Læs mere om mit fotostudie og de forskellige muligheder for at få taget billeder af en professionel fotograf på under de enkelte menu punkter. 

I mit fotostudie i Ikast arbejder jeg som fotograf med alle former for baby-, børne- og familiebilleder. Jeg har forskellige kurser inden for både portræt- og produktfotografering og jeg forsøger hele tiden at videreudvikle mig både ved nye kurser og ved at nye teknikker, opsætninger og locations.
Med en stor passion for fotografering, er jeg startet som hobbyfotograf og har efterfølgende videreudviklet mig og kører nu som selvstændig fotograf. Jeg er desuden uddannet mediegrafiker og kan derfra også trække på mine kundskaber inden for fotoredigering, som giver mulighed for at give billederne et ekstra løft og/eller sammensætte dem på nye måder.

Rekvisitter
Jeg elsker at finde nye rekvisitter til studiet. Jeg køber mange af mine rekvisitter på de lokale markeder i Herning, Silkeborg og øvrige midtjylland. Hvis i skulle have specielle ønsker til rekvisitter eller tøj, så medbring gerne dette til photoshootet, eller fortæl om det, så vil jeg prøve at fremskaffe det. I fotostudiet i Ikast har jeg forskellige rekvisitter, som jeg bruger til børne- og babybilleder. Skriv eller ring hvis der er nogle specielle ønsker, ellers har jeg forskellige rekvisitter, som kan benyttes til børn i forskellige aldre.

Lokation
Jeg kommer også gerne ud og tager billeder på lokation hvadenten det er i Ikast, Silkeborg, Herning, Karup, Brande, Ilskov, Holstebro mm. bare ring og fortæl om projektet, så snakker vi om prisen for min service som fotograf.

Tilfredshedsgaranti 
Alle børn kan have en dårlig dag ved fotografen. Hvis ikke i der er fuld tilfredshed med billederne taget i fotostudiet i Ikast, så kan der kvit og frit bestilles en ny tid, hvor vi tager billederne om. Dette er min garanti for, at der altid er tilfredshed med de endelige billeder.