Freelance grafiker Ikast, Herning

Jeg kan hjælpe jeres virksomhed som freelance grafiker i en kortere eller længere periode.

Hvis jeres virksomhed mangler en profesionel grafiker, så kontakt mig og vi laver en plan for hvordan jeg kan hjælpe jer. Jeg har god erfaring med at være tilknyttet forskellige virksomheder i kortere eller længere perioder, og arbejder ofte fra forskellige kontorer.

Mine kompetencer

Jeg er uddannet grafiker og er rutineret i Adobe pakken.  Jeg har har løst opgaver inden for alt fra mindre reklamefilm til storformatsprint for forskellige virksomheder. Jeg har både positiv erfaring med at indgå i et stort marketingsteam med flere grafikkere, og erfaring med at arbejde selvstændigt og tage ansvaret fra grafisk produktion i mindre virksomheder uden andre grafiske kollegaer . Jeg har også en baggrund som erhvervskorrespondent, og kan dermed hjælpe jer med at løfte jeres skriftelige marketingsmateriale.

Når i hyrer mig som freelance grafiker over en længere periode, vil vi lave en kontrakt på et minimums antal timer pr. uge. Hvis i kun ligger inde med en enkelt opgave såsom en flyer eller visitkort, så anbefaler jeg at i kigger rundt på mine andre sider og finder prisen på det enkelte produkt.

Ved at hyre mig ind for i ikke kun en freelance grafiker tilknyttet jeres virksomhed. Jeg arbejder også som fotograf, og har eget fotostudie i Ikast. Jeg kan derfor hjælpe med produktfotografering i jeres eller i eget fotostudie. Læs mere om produktfototografering her.

Når jeg bliver tilknyttet en ny virksomhed, får i mulighed for at bruge mit netværk af virksomheder, som jeg til dagligt samarbejder med. Dette er med til at garantere at i får leveret produktet i en ordentlig kvalitet og til den rette tid.

Hvis i ligger inde med en opgave som i ønsker at få vurderet omfanget af, så ring til mig på tlf. 60 60 81 07.

 

Gratis opstartsmøde. 

Hvis i ønsker at høre mere om hvordan jeg kan passe ind i jeres virksomhed, og hjælpe med at løse jeres opgaver på freelance basis, så tilbyder jeg et gratis opstartsmøde hvor vi for snakket opgaverne igennem.

På mødet har i mulighed for at præsentere et par af jeres opgaver, og jeg kan fortælle om min erfaring med ligende opgaver.

Mødet er uforpligtende, for alle parter og bruges til at afstemme forventningerne.

 

Gratis møde

Book et gratis og uforpligtende møde hvor vi snakker om jeres opgaver

 

 

Christina Bunk

Christina Bunk

Freelance Grafiker