Komplet Hjemmeside

 

Midtjyllands billigste hjemmeside med support aftale

Jeg laver komplette hjemmesider til alle behov. Din virksomheds  hjemmeside er et stort udstillingsvindue, hvor du sælger dine produkter. Selvfølgelig skal din hjemmeside se pæn og præsentabel ud, og mindst ligeså vigtigt er det, at din hjemmeside er synlig så dine kunder kan finde den.

Jeg kalder min hjemmeside løsning for “komplet hjemmeside” fordi at jeg tager hånd om alt fra køb og registrering af domæne, design, onpage SEO og idriftsætning til din første backup af hjemmesiden som du til slut i forløbet vil få udleveret. Jeg designer alle former for hjemmesider, og har kendskab til de sidste nye trends inden for webdesign. Jeg samarbejder med de dygtigste inden for branchen, og kan dermed hjælpe med alt inden for webdesign. Men uanset hvem jeg samarbejder med, så handler du kun med mig, og jeg har ansvaret for at du er tilfreds med det endelige produkt. Jeg har lavet nedenstående seks råd, som alle kan bruge når de skal bestille en ny hjemmeside. De seks råd tager udgangspunkt i min erfaring fra design af mange hjemmesider. De seks råd kommer i vilkårlig rækkefølge. Jeg håber min liste giver dig et godt udgangspunkt, når du skal købe en færdig hjemmesideløsning. Fast lav pris på din hjemmeside.

Skal du bruge hjælp til din nye hjemmeside, så kan dette købes med en support aftale. Support aftalen dækker alt den hjælp du skal bruge til din hjemmeside, lige fra webhosting til hjælp af ændring af tekst og billeder.

Pris 4500 kr.*

Support og vedligehold 995 kr. pr. år

* Prisen er for en standard WordPress side, indeholdende de gratis moduler der findes i de templates jeg bruger. Ønskes der noget helt bestemt udover disse moduler, kan de påvirke prisen. Men ring og hør nærmere og lad mig udregne en pris inden vi går igang.

 

Kontakt mig i dag og fortæl om dit hjemmeside projekt

1. Page load time

Hastigheden som din hjemmeside bliver vist til brugeren har betydning for hvor mange besøg din hjemmeside vil få. Hastigheden er en ranking faktor for søgemaskinerne. Studier har vist at man har to sekunder til at presentere sin hjemmeside for de besøgende, før brugeren vil forlade din hjemmeside igen. Jeg benytter mig af flere teknikker bland andet Gzip komprimering og tilpasser alt grafik med dette for øje. Desuden benytter jeg en Host udbyder som er kendt for gode loadtider.

2. Responsive design

Alt efter hvad din målgruppe for din hjemmeside er, kan op mod 50 procent af din trafik komme fra mobile devices.  Derfor er det vigtigt at din hjemmeside tager sig godt uf på de mobile enheder samt tablets. Mine hjemmesider leveres altid så de er brugervenlige på alle enheder.

3. Nem vedligehold

Det er træls at stå med en ny hjemmeside som der ikke er nogen der kan finde ud af at vedligeholde. For at undgå dette benytter jeg altid Det mest kendte CMS værktøj som findes (Content management system ) til de hjemmesider jeg designer – nemlig WordPress. På denne måde kan kunden selv lære at vedligeholde sin hjemmeside, hvis dette ønskes, eller kunne finde en webdesigner som kan hjælpe med vedligehold. Du binder dig altså ikke til månedelige udgifter eller et dyrt webbureau, hvor det kan være både besværligt og dyrt at få flyttet hjemmesiden fra. 

4. Lækkert design

Det siger neæsten sig selv. uden et godt design, som er nemt at navigere i vil man miste mange besøgende på kort tid. Jeg har masser af gode idéer og løsninger til bedst muligt, at få vist din virksomhed frem. 

5. Funktionalitet

Bliv enige med din hjemmeside leverandør om hvilken funktionalitet som er nødvendig for din hjemmeside. Det kan være både dyrt og besværgligt at skulle til at tilføje ekstra funktionalitet på et senere tidspunkt.

6. Antal besøgende

Det er altid spændende at følge med i hvor mange besøgende den nye hjemmeside har over tid. Der findes flere værktøjer til dette, men det mest brugte er googles værktøj analytics. jeg hjælper med oprettelse af en konto, samt indstalation på hjemmesiden.