KREATIV FOTOGRAFERING

BABY – BØRN – FAMILE

Din familiefotograf i ikast

BABY – BØRN – FAMILIE

Fotograf Herning | Børne- & familiefotograf | Ikast | BunkFoto

WITH PASSION AND LOVE

BunkFoto er et fotostudie, der ligger i Ikast 10 minutter fra herning. Her tilbyder jeg som fotograf med fotografering af børn, familie, grupper og meget andet Din foretrukne fotograf Herning, Ikast Midtjylland. Næsten alt er muligt hos BunkFoto i Ikast, så kontakt mig og fortæl mig om dine ønsker. Jeg ser frem til at at forevige dine kæreste.

Køb Gavekort

Gavekort kan bruges til både studiefotografering og on location.

Mit Fotostudio

Bunkfoto drives af fotograf Christina Benitta Bunk. Fotostudiet er placeret i Ikast ca. 10 minutters kørsel fra Herning hvor en del af boligen er  indrettet som fotostudio. Fotostudiet er ca. 5x5 meter som pt. er indrettet med to forskellige farver baggrunde i sort og hvid. I fotostudiet er der en to-personers sofa som forældrene kan bruge mens børnene eller resten af familien bliver fotograferet. Læs mere om mit fotostudie og de forskellige muligheder for at få taget billeder af en professionel fotograf på under de enkelte menu punkter.

BunkFoto IkastI mit fotostudie i Ikast arbejder jeg som fotograf med alle former for baby-, børne- og familiebilleder. Jeg har forskellige kurser inden for både portræt- og produktfotografering og jeg forsøger hele tiden at videreudvikle mig både ved nye kurser og ved at nye teknikker, opsætninger og locations. Med en stor passion for fotografering, er jeg startet som hobbyfotograf og har efterfølgende videreudviklet mig og kører nu som selvstændig fotograf. Jeg er desuden uddannet mediegrafiker og kan derfra også trække på mine kundskaber inden for fotoredigering, som giver mulighed for at give billederne et ekstra løft og/eller sammensætte dem på nye måder. Rekvisitter Jeg elsker at finde nye rekvisitter til studiet. Jeg køber mange af mine rekvisitter på de lokale markeder i Herning og øvrige Midtjylland. Hvis i skulle have specielle ønsker til rekvisitter eller tøj, så medbring gerne dette til photoshootet, eller fortæl om det, så vil jeg prøve at fremskaffe det. I fotostudiet i Ikast har jeg forskellige rekvisitter, som jeg bruger til børne- og babybilleder. Skriv eller ring hvis der er nogle specielle ønsker, ellers har jeg forskellige rekvisitter, som kan benyttes til børn i forskellige aldre. Lokation Jeg kommer også gerne ud og tager billeder på lokation hvadenten det er i Ikast, Herning, Karup, Brande, Ilskov, Holstebro mm. bare ring og fortæl om projektet, så snakker vi om prisen for min service som fotograf. Tilfredshedsgaranti Alle børn kan have en dårlig dag ved fotografen. Hvis ikke i der er fuld tilfredshed med billederne taget i fotostudiet i Ikast, så kan der kvit og frit bestilles en ny tid, hvor vi tager billederne om. Dette er min garanti for, at der altid er tilfredshed med de endelige billeder. 5 hurtige facts om det at være kunde ved BunkFoto. .  

  • Online booking, gør det nu nemt at bestille tid ved fotografen.  
  • Nem bestilling af dine billeder med din unikke bruger på webshoppen.
  • Du betaler kun for de fotos som du skal bruge, og er ikke tvunget til at købe 10 fotos.
  • Genbestilling af billeder, hvis du ikke fik købt nok billeder første gang.
  • Nem betaling med dankort, direkte fra webshoppen.

Online booking og bestilling af billeder

Jeg har som en af få fotografer i Danmark udviklet et online system til salg af digitale og printede billeder. Den nye webshop løsning gør det muligt for kunder i fotostudiet  at bestille alt lige fra digitale fotos som kan downloades direkte fra webshoppen til bestilling af lærredsprint og almindelige billeder. Betaling sker selvfølgelig med dankort som i enhver anden webshop. Det har været vigtigt for mig at skabe et system til salg af billeder, hvor kunden er i fokus. Det er lykkedes med det setup jeg har nu hvor kunden kan tage hjem og kigge billederne igennem, og først derefter bestille de fotos som virkelig er ønsket. Jeg har det godt med at kunderne ikke er tvunget til at købe et bestemt antal fotos, eller nøjes med en standardstørrelse print. Kunden får et login til webshoppen, betaler kunden kun for de billeder som de virkelig ønsker at købe, samtidig har kunden mulighed for at genbestille flere billeder på et senere tidspunkt.    

Jeg har fået rigtig god feedback på mit nye hjemmeside giver mulighed for både online tids bestilling, og online bestilling af billeder. Den nye online løsning giver spare mig for en masse tid, da kunderne nu har mulighed for at booke deres fotografering direkte fra hjemmesiden. Dette gør at jeg bedre kan koncentrere mig om det jeg elsker at arbejde med, nemlig at tage en masse gode billeder af børnene.

Fotograf Herning

Når du bor i Herning er det oplagt at benytte en fotograf som har stort kendskab til Herning by. Særligt vigtigt er det at vælge en Fotograf Herning hvis du ønsker at få taget on location fotos fra et af de mange gode steder i Herning by. Jeg har boet i Herning by i mange år, og kender derfor alle de gode steder at tage fotos, på de forskellige årstider. Det kan være fedt at tage store familie portrætter på den store trappe på statuen Elia. Den store sorte skulptur som er skabt af Ingvar Cronhammar i Birk uden for Herning i 2001. Skal det være mere rustik kan det være at Herning Banegård skal danne rammer om jeres næste fotografering, eller måske vi skal finde et af byens mange grønne områder til et sommerbillede. det er ikke så nemt at lave billeder ved stranden i Herning, men vi kan mødes Fuglsang sø, og lave billeder i vandkanten.

Find vej til mit fotostudie ved Herning. Det er nemt at komme fra Herning by til mit fotostudio i Ikast hvor jeg arbejder som fotograf. Herning er forbundet med  med både Aarhus, Silkeborg, Holstebro og Vejle med motorveje, og fra Herning centrum er der kun 10 minutters kørsel i bil til mit fotostudio. Tager du taget fra Herning er transport tiden ca. den samme, fordi at toget fra Herning mod Aarhus stopper ved både Birk og Hammerum station, inden det ankommer til Ikast togstation.  Fra station, er der ca 15 minutters gang før du er ved mit fotostudio.  Omkring Herning by er der mange større og mindre byer, hvor jeg selvfølgelig også kan komme ud og tage billeder. Jeg har blandt andet taget billeder i både Ilskov og Kibæk. som begge er mindre byer uden for Herning. Jeg har ofte kunder i mit fotostudio som kommer fra alle egne af Herning kommune blandt andet Sunds, Vildbjerg, Aulum og Kibæk. Bestil mig som event fotograf Herning  Der bliver holdt en masse events i Herning, som du kan læse mere om her ved VisitHerning. Som fotograf er jeg indimellem med til disse events, hvor jeg elsker at deltage i alt fra live music til familie dage. Jeg kan lide at der altid er gang i Herning by og at der er så mange mennesker som støtter op om de aktiviteter som fortrinsvis er arrangeret og sponsoreret af det lokale erhvervsliv i Herning. Har du et event i Herning som du ønsker at have dækket af en fotograf, så ring til mig for en fair pris til dit event. Bryllupsfotografering i Herning Hvis i er en af de heldige som skal giftes i Herning i år, så ønskes i selvfølgelig først og fremmest et stort tillykke. Som fotograf Herning hjælper jeg selvfølgelig også til jeres bryllup, uanset om det er en vielse i en kirke eller en borgerlig vielse på rådhuset. Hvis det er en borgerlig vielse, så har Herning kommune åbnet for muligheden for at blive gift i riddersalen på Herningsholms herregaard. Alt dette kan i læse mere om på Herning kommunes hjemmeside.