Køb af digitale billeder

Det forsøges altid at gøre den digitale opløsningen så god som muligt for at billedet kan fremkaldes i et så stort billed format som muligt. Alle billeder bliver taget med et Canon  EOS 760D som fotografere med 21 MP. Under fotoredigeringen bliver billedet beskåret og antal mega pixel falder. Der kan dermed ikke garanteres et bestemt antal mega pixel på de enkelte billeder. På hvert enkelt billede/produkt i webshoppen kan man se opløsningen på det digitale billede som sælges. Dette er oplyst så køber har mulighed for selv at vurdere kvaliteten af billedet. Alle digitale billeder leveres tilpasset 3:4 formatet hvilket er med til at bestemme den størelse som billedet kan fremkaldes i. Ønskes billedet fremkaldt i andet end 3:4 eksempelvis 3:2 så kan dette købes som printede billeder i webshopppen.

De forskellige foto fremkaldes services har forskellige krav til antal mega pixels i et billede for at de kan printe det. Jeg fremkalder selv mine billeder, og kan dermed ikke tage ansvar for kvaliteten af de forskellige online sider til fremkaldelse af billeder.

Ved køb af et digitalt digitalt billede tager køber selv ansvaret for at få fremkaldt billedet i den ønskede størelse, format og kvalitet.