[et_pb_fullwidth_portfolio2 _builder_version=”3.0.92″ include_categories=”19″ show_title=”off” show_date=”off” fullwidth=”on” background_layout=”light” portfolio_header_font_size_tablet=”51″ portfolio_header_line_height_tablet=”2″ title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ caption_font_size_tablet=”51″ caption_line_height_tablet=”2″ hover_icon=”%%257%%” /]

Bryllupsfotograf i Ikast, Herning

Til bryllup er det populært at få taget professionelle billeder af brudeparret og gæsterne af en bryllupsfotograf på den store dag. BunkFoto tilbyder bryllupsfotografering med alt hvad der høres sig til. Det er muligt at booke mig til noget af dagen med vielse, flotte billeder af brudeparret on location, brudebuketten og ringe og fotografering af gæsterne. Det er også muligt at booke mig i længere tid. Det kan være inklusiv stemningsbilleder, bryllupskagen m.m.

Da det ikke er bryllupsfotografering jeg gør mest i, er min erfaring som bryllupsfotograf begrænset. Derfor tilbyder jeg også denne service til en fordelagtig pris. Ring til mig og vi kan snakke sammen om jeres behov og ønsker.

Kontakt mig i dag

Bestil tid til bryllupsfotografering

Fotopakke 1

Billeder i farve + sort/hvid

Fotografering fra vielse, flotte billeder af brudeparret på location, billeder af brudebuket og ringe.

Pris: fra 2000 kr. ekskl. kørsel.

  • Inkl. redigerede billeder på cd eller som download.

Ekstra redigering

Ønskes der yderlig redigering, er dette også muligt. Ekstra redigering af dine billeder, kan eksempelvis være hvor hårpynten er i farve mens resten af billedet er i sort/hvid.

Det er også muligt at fjerne mindre uønskede elementer fra billedet.

Pris: 100 kr. pr billede 

  • Ekstra redigering af 1 billede.

Fotopakke 2

Billeder i farve + sort/hvid. 

Ekstra fotografering ved festen, kan være stemningsbilleder før og efter vielsen ved kirken, til og under festen, festlige indslag under festen, bryllupskagen, brudvals m.m.

Pris: kontakt for tilbud

[et_pb_fullwidth_portfolio2 _builder_version=”3.0.92″ include_categories=”19″ show_title=”off” show_date=”off” fullwidth=”on” hover_icon=”%%257%%” background_layout=”light” portfolio_header_font_size_tablet=”51″ portfolio_header_line_height_tablet=”2″ title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ caption_font_size_tablet=”51″ caption_line_height_tablet=”2″ disabled=”off” disabled_on=”off|on|on” /]