Konfirmation

Konfirmationen er en travl tid for fotografer, og derfor er det en god ide at booke mig til din konfirmation i god tid. Jeg kan tilbyde fotografere dig ved kirken og evt. et andet naturskønt sted. Du kan også komme på besøg i mit fotostudie og få taget billeder.Vi aftaler på forhånd hvilken type billeder du ønsker. Måske du bliver hentet ved kirken i en flot bil, som skal med på billederne.

 

Kontakt mig i dag

Bestil tid til konfirmationsfotografering

Fotografering på dagen

Konfirmationsfotografering på dagen. Billederne kan tages ved f.eks. kirken, hvor mor og far og søskende naturligvis også er velkomne til at komme med på billederne. Der er også mulighed for at få taget billeder et andet naturskønt sted, hvis det ønskes.

Vi aftaler på forhånd hvilken type billeder du ønsker. Måske du bliver hentet ved kirken i en flot bil, som skal med på billederne. Mulighederne er mange, så kontakt mig og hør nærmere. 
On location – ved kirken eller et andet naturskønt sted: 695 kr.

(ekskl. kørsel/fotografering i Ikast er inklusiv)

Der betales herefter pr. billede. Det er også muligt at købe alle billeder digitalt på en USB.

Konfirmationsfotografering i fotostudio

Selve konfirmationsdagen kan være en travl dag med mange forpligtelser. Derfor er det selvfølgelig også en mulighed for at få taget konfirmationsbilleder en anden dag end på selve konfirmationsdagen. Vi kan tage dine konfirmationsbilleder udendørs eller i mit fotostudio. Ved at få taget dine konfirmationsbilleder på en anden dag end selve konfirmationsdagen, giver det mulighed for at du også kan få billeder i dit konfirmationstøj, og dit Blå Mandags tøj. Konfirmationsfotografering tager mellem 30-60 min.

 

Priser for fotooptagelsen 

Studie: 359 kr.

On location: 695 kr. (ekskl. kørsel/fotografering i Ikast er inklusiv)

Der betales herefter pr. billede. Det er også muligt at købe alle billeder digitalt på en USB.

BILLEDER PÅ USB

Få alle dine billeder fra fotograferingen på USB. Billederne leveres i original opløsning og uden vandmærke. Ca. 20 stk. billeder i både farve og sort/hvid.

Pris: 1195 kr (Ekskl. fotografering)