[et_pb_fullwidth_portfolio2 include_categories=”21″ show_title=”off” show_date=”off” hover_icon=”%%257%%” _builder_version=”3.0.92″ portfolio_header_font_size_tablet=”51″ portfolio_header_line_height_tablet=”2″ title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ caption_font_size_tablet=”51″ caption_line_height_tablet=”2″ auto=”off” auto_speed=”7000″]

 

[/et_pb_fullwidth_portfolio2]

Nyfødt fotografering | Newborn fotografering

Det at arbejde som nyfødt fotograf er det bedste arbejde man kan tænke sig. Jeg sætter stor pris på at så mange forældre vælger at dele denne helt specielle tid for deres barn med mig. Her på siden har jeg samlet en masse relevant info om nyfødt fotografering, så i er bedst muligt forberedt til fotografering af jeres nyfødte barn.

Barnets alder ved nyfødt fotografering.  Barnets alder er afgørende når du skal have taget newborn billeder ved en newborn fotograf.Det kan være stressende for forældre at skulle ud af døren til fotografering med et nyfødt barn, derfor anbefaler jeg at i venter indtil i er klar til det. Det vigtigste er at det er en god oplevelse for jer og jeres nyfødte barn at tage til fotograf. Hvis i ikke føler jeg klar til at tage ud af døren, så aflys fotograferingen, så finder vi et andet og mere passende tidspunkt.  

Det er optimalt at komme i fotostudiet med jeres nyfødte inden barnet er 12 dage gammel. Her finder baby stadig selv sammenkrøbne positioner som kendetegner newborn fotografering.

Bestil tid til newborn fotografering.  Bestil gerne tid til fotografering af nyfødte ca 3 måneder inden barnet er født, så reservere jeg en plads i kalenderen. Senere når barnet er født, eller terminsdatoen nærmer sig, snakker vi sammen igen og planlægger nærmere for jeres besøg ved nyfødt fotograf.

Babyer ældre end 2 uger. Er barnet ældre end 2 uger kan vi selvfølgelig stadig få taget nogle gode billeder af jer og jeres baby uden det er nyfødt fotografering. I kan se mere info om baby fotografering her for lidt større og ældre babyer som giver nogle andre muligheder for opstillinger og brug af rekvisitter.

Bestil en ny tid. Tiden som nye forældre kan være en travl tid med mange udfordringer. Det er altid tilladt at bestille en ny tid til fotografering, hvis der er opstået uforudsete udfordringer med den lille ny. Hvis det hele kikser på dagen, så er der ingen skade sket. I kan læse mere om min tilfredshedsgaranti her.

Hvad skal i medbringe til nyfødt fotografering. I medbringer selvfølgelig jeres pusletaske, ekstra bleer og sutteflaske hvis det er nødvendigt. Medbring også gerne et ekstra sæt tøj til jer selv hvis i skal have taget billeder sammen med den lille nøgne baby. Husk også yndlings legetøjet og andre specielle effekter som skal med på billedet.

Hvor lang tid tager det at være til nyfødt fotograf. Vi bruger ca. 1 til 1.5 timer i fotostudiet ved nyfødt fotografering, når i skal have taget billeder af nyfødte. Så er der tid til lidt forskellige foto opstillinger, og til at pusle om baby. Herefter bruger jeg ca. 1 time på at redigere og klargøre billederne, så i kan se og bestille billederne i min webshop.

Forbered ønskede positioner.  Hvis i har nogle specielle ønsker til opstillinger til nyfødt fotograf, eller selv har rekvisitter som i ønsker skal bruges under newborn fotograferingen af jeres nyfødte barn, så nævn det når i bestiller tid, så jeg kan nå at forberede mig. Hvis i har specielle positioner, i ønsker baby fotograferet i, så send mig gerne en mail med et link til et billede som viser jeres ønske. et billede siger mere end 1000 ord.

 

Kontakt mig i dag

Bestil tid til Newborn fotografering

[et_pb_fullwidth_portfolio2 fullwidth=”off” include_categories=”21″ show_title=”off” show_date=”off” hover_icon=”%%257%%” box_shadow_style_image=”preset3″ box_shadow_horizontal_image=”14px” box_shadow_vertical_image=”0px” _builder_version=”3.0.92″ portfolio_header_font_size_tablet=”51″ portfolio_header_line_height_tablet=”2″ title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ caption_font_size_tablet=”51″ caption_line_height_tablet=”2″ auto=”off” auto_speed=”7000″ background_layout=”light” disabled=”off” disabled_on=”on||”]

 

[/et_pb_fullwidth_portfolio2][et_pb_fullwidth_portfolio2 fullwidth=”on” include_categories=”21″ show_title=”off” show_date=”off” hover_icon=”%%257%%” box_shadow_style_image=”preset3″ box_shadow_horizontal_image=”14px” box_shadow_vertical_image=”0px” _builder_version=”3.0.92″ portfolio_header_font_size_tablet=”51″ portfolio_header_line_height_tablet=”2″ title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ caption_font_size_tablet=”51″ caption_line_height_tablet=”2″ auto=”off” auto_speed=”7000″ background_layout=”light” disabled=”off” disabled_on=”off|on|on”]

 

[/et_pb_fullwidth_portfolio2]